Vår berömda sparitual

Vår unika sparitual är en badceremoni som är utformad för att du ska få ut det mesta och det bästa hos oss. Sparitualen genomförs i en förutbestämd ordning. Du använder varma och kalla källor, bastur, duschar och bad tillsammans med utvalda produkter. Ritualen tar ca 2 timmar beroende på hur mycket tid du vill tillbringa i spa. Vi rekommenderar att du genomför ritualen i ett stilla tempo.

Du väljer på plats mellan ritualerna; Relax, Purify, Energy och Årets Sparitual.

Vi bygger om

Våren 2018 presenterar vi ett nytt unikt poolområde med nya utomhuspooler och soldäck. Detta innebär att vi, från den 7 augusti, stänger utekällan. Från v.37 flyttar vår utekälla upp på takterrassen i form av två bubbelpooler som då ingår för dig med poolentré.

 

 

Vad är sparitual

Vår egen unika produktserie i fyra linjer, lugnande, renande, energigivande och årets. Alla har hämtat kraft från den nordiska naturen. För dig som vill ta med spakänslan hem finns våra omtyckta spaprodukter till försäljning i vår spashop. Park Spa innehåller rena naturliga ingredienser med dofter av eteriska oljor.

Boka
RELAX En skön sparitual som syftar till att lugna kropp och tankar. Mjuka övergångar mellan varmt & kallt ger en stilla och lugn upplevelse.
fr. 790 kr
PURIFY En sparitual vars syfte är att rena kropp och tankar. Vi stimulerar både kropp och sinne med sköna övergångar mellan varmt och kallt vilket rensar ut gifter och renar huden.
fr. 790 kr
ENERGY Uppiggande sparitual som syftar till att skapa fysisk och psykisk energi. Kraftiga svängningar mellan varmt och kallt släpper fram inneboende krafter och ger ny energi.
fr. 790 kr
ÅRETS SPARITUAL I vårt laboratorium har vi på Sankt Jörgen Park tillsammans med svenska kemister utvecklat årets sparitual. Vår vision inför 2017 var att kombinera den senaste mest avancerade forskningen inom hudvård med historiska verksamma medicinalörter och resultatet är vårt eget SPA LAB.
fr. 790 kr