Vår berömda sparitual

Vår unika sparitual är en badceremoni som är utformad för att du ska få ut det mesta och det bästa hos oss. Sparitualen genomförs i en förutbestämd ordning. Du använder varma och kalla källor, bastur, duschar och bad tillsammans med utvalda produkter. Ritualen tar ca 2 timmar beroende på hur mycket tid du vill tillbringa i spa. Vi rekommenderar att du genomför ritualen i ett stilla tempo.

Skön sparitual som syftar till att lugna kropp och tankar. Mjuka övergångar mellan varmt & kallt ger en stilla och lugn upplevelse.
fr. 750 kr
Boka
Sparitual vars syfte är att rena kropp och tankar. Vi stimulerar både kropp och sinne med sköna övergångar mellan varmt och kallt vilket rensar ut gifter och renar huden.
fr. 750 kr
Boka
Uppiggande sparitual som syftar till att skapa fysisk och psykisk energi. Kraftiga svängningar mellan varmt och kallt släpper fram inneboende krafter och ger ny energi.
fr. 750 kr
Boka
Årets Sparitual 2016 har temat - Rio! I år är det OS i Rio och vad kan kännas mer naturligt än att hämta inspiration till årets sparitual från denna vibrerande och skönhetsälskande stad!? Hela resorten kommer att hämta inspiration från Rio och du får bara inte missa våra underbara caipirinhas i Bula Bar!
fr. 750 kr
Boka

Vad är sparitual

Vår egen unika produktserie i fyra linjer, lugnande, renande, energigivande och årets. Alla har hämtat kraft från den nordiska naturen. För dig som vill ta med spakänslan hem finns våra omtyckta spaprodukter till försäljning i vår spashop. Park Spa innehåller rena naturliga ingredienser med dofter av eteriska oljor.

Boka