Lazy Sunday

Ärligt talat är inte söndagar mest en väntan på nya vecka...? Det vill vi råda bot på och välkomnar er till en Lazy Sunday! Ni startar på spa från kl 14:00 med vår prisbelönta Sparitual som är ett himmelrike av sköna spaupplevelser tillsammans med fina och väldoftande spaprodukter.
Färdigtvagade och härliga välkomnar vi er upp till Restaurang Inez & Ernst där vi dukat upp en god tvårätters middag. Finns ork kvar efter middagen väntar Bula bar och lite skönt "slutet på veckan häng!

 

I paketet ingår:

  • Fri träning i vår Sportclub med gym, utegym och gruppträningspass
  • Vår prisbelönta Sparitual
  • Två-rätters middag i restaurang Inez & Ernst

Pris: 1350 kr/person

Inled med vår Sparitual i vårt Ritual Spa, välj en renande, uppiggande eller lugnande ritual. Tar ca 2-3 timmar. Avsluta med en tvårätters middag i restaurang Inez & Ernst.

Vid bokning av Lazy Sunday har man tillgång till spa från kl.14:00.
På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap 13 år. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Kan endast bokas söndagar. 

Vi reserverar oss för ev ändringar.

Självklart har du fri parkering, direkt utanför huset!

Vi bygger om

Våren 2018 presenterar vi ett nytt unikt poolområde med nya utomhuspooler och soldäck. Detta innebär att vi, från den 7 augusti, stänger utekällan. Från v.36 flyttar vår utekälla upp på takterrassen i form av två bubbelpooler som då ingår för dig med poolentré.

 

Kontantfri på Sankt Jörgen Park
Från 1 oktober 2017 blir vi en kontantfri resort. Betala gärna med kort eller swish.

 

Boka Tid
*
*
*