My Day

My Day är dagpaketens primadonna! Här ingår allt härligt du kan önska av en spadag! Du väljer valfri behandling och kommer dessutom att njuta av resortens prisbelönta Sparitual bland ett himmelrike av upplevelser! I Garden Café dukas det upp en krispigt fräsch spalunch buffé. I vilket skick du än kom in i kan vi garantera att du kommer ut som en uppdaterad version!

 

I My Day-paketet ingår

  • Valfri behandling
  • Vår prisbelönta Sparitual
  • Rawfood inspirerad lunchbuffé i Garden Café, vårt spacafé
  • Entré till Sport Club med gym, utegym samt gruppträningspass
  • Lån av badrock, handduk och tofflor

Du väljer fritt bland behandlingarna i vår behandlingsmeny och lägger sedan till 700 kr på behandlingens pris för sparitual, lunch och träning, så får du ett My Day paket. 
Önskar du boka My Day skriver du i meddelande rutan vilken behandling du önskar så återkommer vi snart vi kan med en bekräftelse till dig.

På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap 13 år. Du som målsman ansvarar för ditt barn.
Rawfood inspirerad buffé serveras mellan 12:00-15:00 i Garden Café. Här kan du med fördel sitta i din badrock och äta din lunch.

Vi reserverar oss för ev ändringar.

Vi bygger om

Våren 2018 presenterar vi ett nytt unikt poolområde med nya utomhuspooler och soldäck. Detta innebär att vi, från den 7 augusti, stänger utekällan. Från v.36 flyttar vår utekälla upp på takterrassen i form av två bubbelpooler som då ingår för dig med poolentré.

 

 

Kontantfri på Sankt Jörgen Park
Från 1 oktober 2017 blir vi en kontantfri resort. Betala gärna med kort eller swish.

 

Boka Tid
*
*
*