Vår berömda sparitual

Vår unika sparitual är en badceremoni som är utformad för att du ska få ut det mesta och det bästa hos oss. Sparitualen genomförs i en förutbestämd ordning. Du använder varma och kalla källor, bastur, duschar och bad tillsammans med utvalda produkter. Ritualen tar ca 2 timmar beroende på hur mycket tid du vill tillbringa i spa. Vi rekommenderar att du genomför ritualen i ett stilla tempo.

Du väljer på plats mellan ritualerna; Relax, Purify, Energy och Jubileumsritual 2018.

Ordinarie priser
Mån - tor 900:-
Fre - sön 1100:-

RELAX En skön sparitual som syftar till att lugna kropp och tankar. Mjuka övergångar mellan varmt & kallt ger en stilla och lugn upplevelse.
PURIFY En sparitual vars syfte är att rena kropp och tankar. Vi stimulerar både kropp och sinne med sköna övergångar mellan varmt och kallt vilket rensar ut gifter och renar huden.
ENERGY Uppiggande sparitual som syftar till att skapa fysisk och psykisk energi. Kraftiga svängningar mellan varmt och kallt släpper fram inneboende krafter och ger ny energi.
JUBILEUMSRITUAL 2018 Vår jubileumsritual finns nu tillgänglig i en limiterad upplaga. Vackert paketerad med produkter fyllda med aktiva ingredienser och härliga dofter från vår signaturserie. Välkommen att njuta och fira med oss.