Lazy Sunday

Ärligt talat är inte söndagar mest en väntan på nya vecka...? Det vill vi råda bot på och välkomnar er till en Lazy Sunday! Ni startar på spa från kl 14:00 med vår prisbelönta Sparitual som är ett himmelrike av sköna spaupplevelser tillsammans med fina och väldoftande spaprodukter.
Färdigtvagade och härliga välkomnar vi er upp till Restaurang Inez & Ernst där vi dukat upp en god tvårätters middag. Finns ork kvar efter middagen väntar Bula bar och lite skönt "slutet på veckan häng!

 

I paketet ingår:

  • Fri träning i vår Sportclub med gym, utegym och gruppträningspass
  • Vår prisbelönta Sparitual
  • Två-rätters middag i restaurang Inez & Ernst

Pris: 1350 kr/person

Inled med vår Sparitual i vårt Ritual Spa, välj en renande, uppiggande eller lugnande ritual. Tar ca 2-3 timmar. Avsluta med en tvårätters middag i restaurang Inez & Ernst.

Vid bokning av Lazy Sunday har man tillgång till spa från kl.14:00.
På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap 13 år. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Kan endast bokas söndagar. 

Vi reserverar oss för ev ändringar.

Självklart har du fri parkering, direkt utanför huset!

Spännande nyheter på Spa

Våren 2018 presenterar vi ett nytt unikt utomhuspoolområde med nya pooler och soldäck. Vår varma utekälla ingår i ombyggnationen och håller stängt under denna period men vi har istället utökat spa med två bubbelpooler på vår takterrass som alla med poolentré har tillgång till. Vi beräknar att öppna i mitten av maj  och då kommer vår varma utekälla öppna igen.

 

Kontantfri resort
Sankt Jörgen Park är en kontantfri anläggning.  Vi tar emot de flesta betalkorten samt Swish

Boka Tid
*
*
*