My Day

My Day är dagpaketens primadonna! Här ingår allt härligt du kan önska av en spadag! Du väljer valfri behandling och kommer dessutom att njuta av resortens prisbelönta Sparitual bland ett himmelrike av upplevelser! I Garden Café dukas det upp en krispigt fräsch spalunch buffé. I vilket skick du än kom in i kan vi garantera att du kommer ut som en uppdaterad version!

 

I My Day-paketet ingår

  • Valfri behandling
  • Vår prisbelönta Sparitual
  • Rawfood inspirerad lunchbuffé i Garden Café, vårt spacafé
  • Entré till Sport Club med gym, utegym samt gruppträningspass
  • Lån av badrock, handduk och tofflor

Du väljer fritt bland behandlingarna i vår behandlingsmeny och lägger sedan till 700 kr på behandlingens pris för sparitual, lunch och träning, så får du ett My Day paket. 
Önskar du boka My Day skriver du i meddelande rutan vilken behandling du önskar så återkommer vi snart vi kan med en bekräftelse till dig.

På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap 13 år. Du som målsman ansvarar för ditt barn.
Rawfood inspirerad buffé serveras mellan 12:00-15:00 i Garden Café. Här kan du med fördel sitta i din badrock och äta din lunch.

Vi reserverar oss för ev ändringar.

Spännande nyheter på Spa

Våren 2018 presenterar vi ett nytt unikt utomhuspoolområde med nya pooler och soldäck. Vår varma utekälla ingår i ombyggnationen och håller stängt under denna period men vi har istället utökat spa med två bubbelpooler på vår takterrass som alla med poolentré har tillgång till. Vi beräknar att öppna i mitten av maj  och då kommer vår varma utekälla öppna igen.

 

Kontantfri resort
Sankt Jörgen Park är en kontantfri anläggning.  Vi tar emot de flesta betalkorten samt Swish

Boka Tid
*
*
*