Stardust

Lite "mitt i veckan lyx" får ni med paketet Stardust!  Varva ner i vår poollounge och njut av axelmassage i hajburen i Upplevelsepoolen, gungas till ro på Swayhyllan och vila till vackra naturfilmer och musik i MuViCurerummet. Nybadade och härliga avslutar ni kvällen med en tvårätters middag i Restaurang Inez & Ernst. Livet på en pinne, på tex en onsdag!

I paketet ingår:

  • Fri träning i vår Sportclub med gym, utegym och gruppträningspass
  • Entré till vår poollounge
  • Två-rätters middag i restaurang Inez & Ernst

Pris: 850kr/person, gäller måndag - torsdag

Inled med entré till vår Poollounge i vårt vackra spa, med tillgång till relaxavdelning, inomhus pool. Avsluta med en två-rätters middag i Inez & Ernst.

I vår Poollounge hittar du Tehus, Upplevelsepool, Moviecure(filmrum), härliga Swaybäddar samt relaxytor. Du kan även välja att köpa till vår prisbelönta Sparitual, från 790 kr per person eller välj paketet Celebration. Då får du tillgång till hela vårt Ritual Spa.
Vid bokning av Stardust har man tillgång till spa från kl.16:00.
På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap 13 år. Du som målsman ansvarar för ditt barn.

Vi reserverar oss för ev. ändringar.

Spännande nyheter på Spa

Våren 2018 presenterar vi ett nytt unikt utomhuspoolområde med nya pooler och soldäck. Vår varma utekälla ingår i ombyggnationen och håller stängt under denna period men vi har istället utökat spa med två bubbelpooler på vår takterrass som alla med poolentré har tillgång till. Vi beräknar att öppna i mitten av maj  och då kommer vår varma utekälla öppna igen.

 

Kontantfri resort
Sankt Jörgen Park är en kontantfri anläggning.  Vi tar emot de flesta betalkorten samt Swish

 

 

Boka Tid
*
*
*