Biostolar
Front row

Biograf

Välkommen till vår exklusiva biosalong! Här bjuder de sköna sammetsfåtöljerna in till en maxad upplevelse - självklart med ljud och bild av högsta kvalitet och såklart dom senaste premiärerna.

Aktuella filmer

Visst låter det trevligt? Ta chansen och var med om en bioupplevelse du sent kommer att glömma. Här hittar du vilka filmer som vi visar just nu.

På bio just nu

Bio på Sankt Jörgen Park

Välkommen på en bioupplevelse deluxe

25 stycken härliga sammetsfåtöljer, maxat ljud och bild, baren alldeles runt hörnet och den senaste filmen på duken. Det blir inte bättre än så! Biosalongen ligger i direkt anslutning till Bula Bar & Mat mitt i hotellets hjärta.

Boka bio
En låda med popcorn på ett bord med fåtöljer i bakgrunden

Vanliga frågor

Front Row

Boka privat biovisning för ditt sällskap

Äntligen har vi möjlighet att erbjuda er exklusiv visning av de senaste storfilmerna för enbart dig och ditt kompisgäng eller kollegor. Bokar ni minst 10 platser kan ni välja dag och tid helt själva. Kan det bli lyxigare? Skicka din förfrågan redan idag.

Maila förfrågan
Biosalong med blå fåtöljer och gula kuddar

Front Row

Konferens i biosalongen

Slå ihop konferensen med en riktig bioupplevelse! När du bokar konferens på vår resort har vi möjlighet att skräddarsy en visning bara för er när ni besöker oss – välj själva om ni vill se senaste premiärfilmen eller om en tidlös klassiker passar allra bäst. Med en konferensbokning i biografen får ni dessutom möjlighet att använda salongen som ni vill: företagspresentation eller privat biovisning?

Läs mer