En fin tallrik med vit sparris, forellrom och grönt

Om vår mat & dryck

Välj på innovativt och närproducerat finlir inne på Inez & Ernst, klassiska rätter du inte vill sluta äta och häng du inte vill lämna i Bula Bar & Mat, modern husmanslunch med twist i vår golfrestaurang Greenhouse och hälsosam (för dig, och för själen) fika i Garden Café. På sommaren öppnar vi upp vår Pool Bar med snacks och drinkar, perfekta för att intas i en solig cabana.

Vi gillar verkligen, verkligen vin

Visste du att vi tillverkar vårt alldeles egna vin? Runt knuten växer Solaris och i garaget mognar druvorna i stora rostfria tankar. Resultatet är redo att avnjutas lagom till syrenerna blommar. Vad sägs, ska vi boka in en vinprovning redan idag?

Vintank
Vinrankor

Rötterna i jorden, hög nivå på borden

Inez & Ernst

Vår matlagning börjar med kärlek till råvarorna och respekt till de händer som brukar jorden. Precis så som Inez och Ernst, vår ägares farföräldrar, en gång gjorde på Skomme gård bara ett stenkast från resorten. Vi förädlar med stolthet råvaror från närliggande gårdar och tar hand om frukt och grönsaker från våra kollegors trädgårdar. Vi gör det för att hålla traditioner vid liv och för att ta hand om alla fantastiska råvaror i vår närhet. Allt för att ge dig underbara smaker på kommande säsongers menyer. I vår huvudrestaurang Inez & Ernst hittar du frukost, lunch och middag.

Till restaurangen