Människor i sommarkläder pratar och skrattar under en murgröneklädd pergola
Händer just nu

Event

Sankt Jörgen Park är en händelserik plats – här händer det spännande saker hela tiden, som vi såklart vill dela med oss av. Här kan du ta del av senaste nytt som händer eller är på gång hos oss, både på spaanläggningen, i restaurangerna, eller rörande träning och golf. Varje avdelning på Sankt Jörgen Park är full av kreativitet med nya projekt, idéer och nyheter.

Events på Sankt Jörgen

Front row

Vår biograf

I vår salong får du uppleva bio så som bio ska upplevas. 25 stycken härliga sammetsfåtöljer, maxat ljud och bild, baren alldeles runt hörnet och den senaste filmen på duken. Det blir inte bättre än så! Boka biljett online eller på plats.

Läs mer

Anordna ditt event

Fira med oss!

Inte för att skryta, men vi har de perfekta lokalerna och den bästa personalen som kan göra din tillställning till något alldeles alldeles extra. Oavsett om det handlar om en högtidsdag, produktlansering, kick off med kollegorna, julkonferens, eller livets viktigaste dag; bröllopsdagen. Vi delar gärna med oss! Hyr hela vår anläggning för din fest. Vi älskar att skräddarsy festen och skapa din alldeles egna dag.

Kontakta oss