Den moderna country cluben

Om oss

Hotellet i lummig miljö

Välkommen till Sankt Jörgen Park

Vår resort är en unik anläggning i Göteborg som erbjuder dig spa, konferens, hotell, träning på vår Sport Club, golf och restauranger. Hos oss finner du vad som förmodligen är Västkustens och hela Sveriges vackraste spa med unik sparitual. Du bor och konfererar på vårt prisbelönta designhotell och avnjuter god mat i någon av våra restauranger. Vår 18-håls golfbana finns på pitchavstånd från hotellet, så även vår Sports & Health Club med stort utbud av gruppträningspass och gym. Personlighet och passion genomsyrar hela vår anläggning. Det kommer du snart att märka!

Hotellet Sankt Jörgen Park

Hans dröm om en modern country club lever

“Jag ville skapa en ny sorts företagspark där människor ska trivas såväl på arbetet som på sin fritid. Parken ska vara vackert anlagd med gröna ytor och vackra byggnader, fylld med liv och rörelse! Först kom golf och träning och som kronan på verket byggdes hotellet med spa, konferens och restauranger, alltsammans här på Hisingen i Göteborg. Vad som kommer härnäst får bli en överraskning”

– Hans Andersson

Möt familjen bakom resorten

Vi är stolta över att vara ett familjeföretag på Sankt Jörgen Park, där Hans Andersson och hans barn Johan och Kristina har en så delaktig och avgörande roll i utvecklingen av anläggningen. Möt familjen bakom företaget och läs mer om historia, värderingar och mål för företaget.

Möt familjen
Johan, Hans och Kristina Andersson framför hotellet Sankt Jörgen Park

En garanti för dig som gäst

Svenska Spahotell

Vi är en del av Svenska Spahotell. Svenska Spahotell är en förening för svenska högkvalitativa anläggningar med spaverksamhet. För medlemskap i föreningen krävs att man uppfyller samtliga uppställda kriterier inom de fyra hörnstenarna rörelse, vila, mat & dryck och beröring. För dig som gäst är därmed ett anläggningsmedlemskap en garanti att det finns ett högklassigt utbud av behandlingar och aktiviteter samt att dessa utförs av välutbildad personal.