Naturskönt med stort utbud av aktiviteter

Om konferens

Konferensbokning

Telefontider Mån-fre: 08.00 – 17.00

031-348 40 50konferensbokning@sanktjorgenpark.se

Sankt Jörgen Park Resort är ett konferenshotell fyllt med möjligheter. Här är det lätt att mötas. Och att trivas. Dessutom uppskattar våra gäster när powerpointen mixas upp med lite puls och paus. En konferens med tillhörande poolhäng, fyspass och innovativ trerätters mjukar helt klart upp stämningen och kreativiteten (kanske t.o.m. produktiviteten). Föreställ dig bara en helt post-it-fri teambuilding. Magi.


Aktiviteter att addera till konferensen

Samla teamet och ta med dem på en konferensgetaway. Mötesagendan blandar vi upp med upplevelser, avkoppling och inspiration.

  • Sparitual & Pool Club
  • Golfbana med 71 sandlådor
  • Utmaningar hos Sports & Health Club
  • Fyra restauranger
  • Biosalong
  • Inspirerande föreläsningar
  • Moderna konferensrum
  • Väldesignade hotellrum
  • Hinderbana

Skräddarsydda lösningar? Naturligtvis. Kontakta oss för idéer och upplägg.

Konferens

Konferenshotell i Göteborg

Vi utformar konferenspaket utifrån våra gästers önskemål och behov. Vårt utbud av möteslokaler och aktiviteter ger möjlighet att anpassa ert besök hos oss så att det passar just er. Hos oss på Sankt Jörgen Park får ni en förstklassig konferens med inspiration, motivation och återhämtning.

Våra konferenspaket
Kvinna som sitter och konfererar

Konferens

Koppla på, sen koppla av

Att kombinera inspirerande och produktiva möten med avkopplande tid på spa är ett av våra mest uppskattade upplägg för konferens. På så sätt kombineras produktivitet med återhämtning under er vistelse. På vårt spa kan ni ge er själva välförtjänt avkoppling. Här njuter ni av varma och kalla källor, drömmer er bort i svävande loungebäddar eller känner pulsen med fruktig drink på Pool Club.

konferens med spa
Eld framför pool

Konferens med puls

Konfererera med puls

Resorten är ett nav för hälsa och träning. Här finns vår Sports & Health Club där ni bland annat kan gymma, köra gruppass (spinning, cirkelträning, yoga eller dans) med våra utbildade coacher och spela padel på våra utomhusbanor. Vi erbjuder också SJP Championship som är en 3-kamp, Mästarna i parken och PT-pass. På resorten finns även vår golfbana och utmanande skogshinderbana som brukar bli en uppskattad aktivitetet under konferensen.

Aktiv konferens
En grupp glada människor utomhus med padelrack i händerna

Skicka en bokningsförfrågan

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att boka den perfekta konferensen.

Ja
Jag vill få e-postutskick med nyheter och erbjudanden om konferens och företagsevent.

Genom att skicka en bokningsförfrågan godkänner du Sankt Jörgen Parks integritetspolicy.