Konferens

Konferensrum

Det finns konferensrum – och så finns det konferensrum! Här på Sankt Jörgen Park i Göteborg vet vi att valet av möteslokaler gör mycket för kreativiteten och engagemanget.

Våra konferensrum

Inspiration sitter i väggarna på Sankt Jörgen Park. Välkommen till våra funktionella lokaler gjorda för möten som man minns.

  • Boardrooms - På resorten möts vi, i våra boardrooms har vi möten. Dessa 4 lokaler tar upp till 10 personer per rum.
  • Det större mötet - Välkommen till våra rymliga lokaler där inspiration och målinriktning sitter i väggarna. Är ni upp till 50 personer har vi möteslokalen för dig.
  • Mötet för alla - I våra största lokaler tar vi emot upp till 100 personer. Är ni fler? Ring oss och diskutera en Sankt Jörgen Take Over. Hela anläggningen - bara för er!

Alla våra lokaler är såklart utrustade med tekniken för att även bjuda in kollegorna på distans.

Har du mer fokus på innehåll än lokal? Här hittar du våra konferenspaket.

Biografen

Slå ihop konferensen med en riktig bioupplevelse! När du bokar konferens på vår resort har vi möjlighet att skräddarsy en visning bara för er när ni besöker oss – välj själva om ni vill se senaste premiärfilmen eller om en tidlös klassiker passar allra bäst. Med en konferensbokning i biografen får ni dessutom möjlighet att använda salongen som ni vill: företagspresentation eller privat biovisning?

Läs mer

Fjärde våningen

Hoppa in i hissen och åk upp till våning 4, vårt 245 kvm stora penthouse, och stig in till Fjärde våningen; en exklusiv konferensvåning med total privacy och utsikt över Göteborgs skyline. Här kan ni hänga från morgon till kväll. Kickstarta med möten och låt dagen övergå till barhäng med er privata kock. Vid köksön fräser kvällens middag och kreativa cocktails skakas. Fjärde våningen är Göteborgs kanske bäst bevarade hemlighet. Ni som vet, ni vet.

Läs mer

Biblioteket

I vår största konferenslokal Biblioteket får upp till 100 personer plats. Det är en yta perfekt för den lite större konferensen, men som ändå värnar om en mysig, genuin känsla. Här finns möjlighet att dela upp gruppen för mindre diskussionsforum likväl som en seminariumsittning. Precis utanför finns Bula Bar & Mat med sina sociala ytor.

Låt oss berätta mer!

För dig som inte kan sitta still

Co-working á la resort living. Här får du möjligheten att nyttja alla våra ytor som din arbetsplats för dagen. Rykande hett kaffe, sköna loungemiljöer, lunch med en twist och allmänt skön stämning. Avsluta dagen med ny energi och inspiration, och varför inte lyxa till det med lite träning och en sparitual också?

Skicka en bokningsförfrågan

Fyll i formuläret så hjälper vi dig boka den perfekta konferensen

Jag vill få e-postutskick med nyheter och erbjudanden om konferens och företagsevent.

Genom att skicka en bokningsförfrågan godkänner du Sankt Jörgen Parks integritetspolicy.