Getaway och stanna ett tag

Om resorten

Hotellet

Receptionen har öppet dygnet runt. Telefontider: Alla dagar 07.00 – 23.00
 Avvikande öppettider: Vi stänger över midsommar, från 20/6 kl. 12.00 och öppnar upp som vanligt igen 23/6.

Knipplekullen 8

031-348 40 01info@sanktjorgenpark.se

Välkommen till Sankt Jörgen Park – en genuin och världsvan destination mitt bland böljande kullar och välklippta greener. Som en modern country club endast en kvart från Göteborg. Ombonat och kravlöst.

Här checkar du in till en livsstil där avkoppling och aktiviteter balanseras med matupplevelser och hotellnjuteri. Vi brukar kalla det för Resort Living, men du får gärna kalla det semester, getaway, golftrip eller tjejweekend. Vårt enda krav är att du checkar ut vardagen när du checkar in.

SPA

Sparitual eller lifestyle?

Njut av en ”långt ifrån vardags”-atmosfär med varma pooler, heta bastur och sköna relax-bäddar. En perfekt tillflyktsort för att snicksnacka över lite bubblor eller gå all-in på en stillsam sparitual. Tillsammanstid eller egentid? Valet är ditt.

Läs mer om spa

Boka ett rum eller svit

Våra juniorsviter och sviter har alla det där lilla extra, fastän de alla är olika. Vi har omsorgsfullt gett samtliga rum sin unika prägel när det kommer till inredning, färger och känsla. Deras namn associerar till inredningen och alla har egen terrass. Allt för att du som gäst ska hitta ”ditt” rum.

Se rum & sviter

GOLF

Citynära 18-hålsbana

Sankt Jörgen Park ligger bara en kvart från centrala Göteborg och här bor du med första tee på pitchavstånd. Golfbanan bjuder på både utmaning och utsikt. Klubbhuset med restaurang och bekvämligheter ligger i direkt anslutning till första tee och artonde green – precis som drivingrange och puttinggreen. Vill du träna närspel gör du det bara några meter från klubbhuset och vid resortens reception hittar du vår golfshop. På golfresorten hittar du Toptracer Range och var du än befinner dig på banan är du mindre än en kvarts promenad från hotellet. Allt är, som du kommer märka, nära!

Upptäck golfresorten

Golfpaket

 • Boende
  Golf
  Trerätters middag

  Park Lifestyle Golf

  Golf, spa, fluffiga hotelltäcken och en trerätters med nordisk twist. Bara att checka in och håla ut. Och efter att du satt den där birdien på artonde hålet hägrar pulsen på Pool Club. En oas som gjord för att rekapitulera dagens bravader i varma pooler (självklart i gott sällskap av välkylda drycker). Ni avslutar dagen (och påbörjar kvällen) med en trerättersmiddag på Inez & Ernst. Gillar du vin? Vi också. Till och med så mycket att vi odlar vårt eget. Fråga servisen.

  Greenfee
  Fr 1975 sek/gäst
 • MAT & DRYCK

  Vad är du sugen på?

  Hos oss kan du välja på modern husmanskost med twist i vår golfrestaurang Greenhouse, snygga barrätter i Bula Bar och innovativt och närproducerat finlir inne på Inez & Ernst.

  Se restauranger
  Dessert

  Träning

  En aktiv livsstil

  Vår Sports & Health Club är inte som andra. Hos oss handlar träning om så mycket mer än att bränna kalorier. Det är en livsstil. Du kommer märka det när du kliver in. Vi har skapat en skön atmosfär som lockar till rörelse och den senaste utrustningen i gymmet utmanar dig att bli ditt bästa jag. Våra gruppträningar håller hög kvalitet och du tränar tillsammans med välutbildade instruktörer och licensierade personliga tränare. Vill du variera din träning föreslår vi ett varv eller tre i vår hinderbana, vattenträning eller kanske ett hårt pass i friska luften i vårt utegym.

  Utforska utbudet
  Dessert