Träna hos oss

Sports & ­Health Club

En man i huvtröja och shorts på en roddmaskin

Sports & Health Club

Mån - tor: 05.30* – 21.00 Fre 05:30* – 23:00 Lör: 07.00 – 23.00 Sön och röda dagar: 07.00 – 21.00 *Personal är på plats från kl. 06.00. Innan dess hänvisar vi till ingången via sport & spa.

Knipplekullen 10

031-348 40 30supportsportspa@sanktjorgenpark.se

Välkommen till en träningsanläggning utöver det vanliga. Häng med på något av alla gruppträningspass, prova vattenträning, boka en personlig tränare, utmana dig själv i vår hinderbana eller ge dig ut i våra löparspår i skogen redan innan frukost. Och hämta andan i vår relaxavdelning efteråt. Vår Sports & Health Club är självklart inte bara till för våra hotellgäster utan välkomnar alla med medlemskap och en dröm om ett skönare liv i en sundare kropp.


Träna

Gym

Fördjupa dig i en värld av toppmodern träningsutrustning, noggrant kuraterad för att erbjuda en omfattande träning för varje muskelgrupp. Från cardiomaskiner som får hjärtat att slå till styrketräningsutrustning som bygger och utmanar, är vårt gym utrustat med den senaste tekniken för att förbättra din fitnessresa.

Till gymmet
Kvinna hänger i romerska ringar

Träna tillsammans

Gruppträning

Låt oss pusha dig till din next level, guida dig till mindfulness eller dansa loss tillsammans till sköna beats. Vi har ett stort utbud av olika klasser inom Cardio, Strength och Yoga. Även vattenträning i vår Pool Club. En spinningsal med nya bodybike-cyklar med activio, ett pulssystem där du kan följa din puls under klassen.

Till gruppträning
Kvinnor ligger på mage och lyfter armarna i en övning, med en hantel i förgrunden

Personlig träning

Våra erfarna tränare finns här för att guida och motivera dig, och erbjuder personliga träningsplaner anpassade efter dina fitnessmål. Oavsett om du strävar efter att förlora några kilon, bygga slank muskulatur eller helt enkelt bibehålla en hälsosam livsstil, är våra tränare engagerade i att hjälpa dig att nå dina mål.

Mer om coachning
Yogalärare leder en klass med händerna mot himlen