Två gäster byter om för gymmet

Gym

På vårt gym i Göteborg är alla välkomna för en pulshöjande upplevelse i en lugn miljö. Här finns allt du behöver för att nå dina mål. Med utsikten över grönskan är det lätt att hitta styrka både i kropp och själ. Handdukarna, kaffet och frukten brukar också ge våra gäster den extra knuffen till ett riktigt bra gympass. Som gäst på hotellet har du alltid fri tillgång till gymmet.

Gym

Träningsutrustning

Fördjupa dig i en värld av toppmodern träningsutrustning, noggrant kuraterad för att erbjuda en omfattande träning för varje muskelgrupp. Från kardiomaskiner som får hjärtat att slå till styrketräningsutrustning som bygger och tonar, är vårt gym utrustat med den senaste tekniken för att förbättra din fitnessresa.

Gym

Personlig träning

Våra erfarna tränare finns här för att guida och motivera dig, och erbjuder personliga träningsplaner anpassade efter dina fitnessmål. Oavsett om du strävar efter att förlora några kilon, bygga slank muskulatur eller helt enkelt bibehålla en hälsosam livsstil, är våra tränare engagerade i att hjälpa dig att nå dina mål.

Mer om coaching

Medlemskap & priser

Bli medlem

Det ska vara enkelt att hålla sig aktiv. På Sankt Jörgen Park är det enkelt. Du kommer hitta hem här hos oss, oavsett vem du är eller hur du vill träna. Vår ambition är att ge dig de allra bästa förutsättningarna för en holistiskt hälsa. Vi har medlemskap som passar dig, utefter dina ambitioner och önskemål.

Utforska medlemskap

Boka din vistelse online – alltid fri tillgång till vår Sport Club

Har du förmånen att delta i konferens hos oss, eller njuter av vårt spa så hoppas vi att du också unnar dig ett besök i vår Sports & Health Club! I våra paket som du bokar online ingår alltid fri entré till Sports & Health Club och med det kan du fritt botanisera bland aktiviteterna i gymmet, träningspassen, hinderbanan eller utegymmet. För bra för att missa vill vi lova!

Boka din vistelse