Alla paket

Här har vi samlat våra energigivande paket med spa, golf, sport och träning, samtliga med dig i fokus. Boka ett avkopplande spapaket på västkusten, eller utmana dig själv med ett paket fyllt av träning eller golf.

 • Park lifestyle
  Boende
  Spa
  Trerätters middag

  Park Lifestyle Spa

  Här har du det, vårt absolut populäraste paketet. Checka in för livsnjuteri och checka ut alla måsten. Bjussa dig själv (och kanske en vän eller käresta) på lite spa-harmoni med ritualer, temperaturväxlingar och bubbel vid poolkanten. När du fönat håret väntar nya favoritsmaker på att upptäckas i restaurangen. Sen är det ju det där med våra löjligt inbjudande hotellakan.

  Sparitual
  Fr 1375 sek/gäst
 • Celebration
  Dagspa
  Spa
  Social Dining

  Celebration

  Det finns alltid något att fira! Starta er vistelse med ett glas champagne och därefter väntar hela vår härliga spaanläggning på er. Vår sparitual genomförs tillsammans med utvalda produkter och i särskild följd. Upplev kontrasterna mellan varma och kalla källor, flera bastur, regnduschar och vilostund i eldrummet. De härliga kroppsprodukterna ger upplevelsen fler nyanser och bjuder in dina sinnen till njutning. Nytvagade och härliga slår ni er senare ner inne på vår lite tjusiga restaurang Inez & Ernst och bjuds på en vällagad 2-rätters middag som väcker smaklökarna. Det kan inte bli annat än succé!

  Sparitual
  Fr 1000 sek/gäst
 • Day Bliss
  Dagspa
  Spa
  Frukost/Lunch

  Day Bliss

  Day Bliss är precis vad det låter. En dag av bliss. Kom hit några timmar. Kom ner i varv. Andas. Du är i nuet. Ritualen är en badcermoni ger dig tillgång till det avskiljda området med iskalla bad, ångande bastur och rogivande vilorum. Du väljer själv ett produktkit som följer och guidar din ritual. Är du en morgonperson? Då borde du välja frukost. Lockar hellre sovmorgon och husmanskost? Välj lunch eller eftermiddagspaketet med en vällagad lunch på Green House.

  Sparitual
  Fr 650 sek/gäst
 • Evening Spa
  Dagspa
  Spa
  Drink i Bula Bar

  Evening Spa

  Njut av en kväll på spa och en god drink på vår pop-up bar Fjärde*. Sparitualen genomförs tillsammans med utvalda produkter och i särskild följd. Upplev kontrasterna mellan varma och kalla källor, bastubad och regnduschar. De härliga kroppsprodukterna ger upplevelsen extra njutningsfull. Hoppa in i hissen och åk upp till våning 4, vårt penthouse, och stig in till Fjärde; en exklusiv skybar med hemmahos-känsla.

  Sparitual
  Fr 850 sek/gäst
 • Erbjudande
  A family at Pool Club
  Boende
  Pool Club
  Social Dining

  Family Boost

  Ta tillvara på loven och ladda om tillsammans. Familjemys med varma sköna bad, kvalitétstid och Social Dining i Bula Bar & Mat (mat till kids 4-12 år beställs & betalas på plats). Ta reda på vem som vinner kvällens sällskapsspel och avsluta med en mocktail och samtal. Svårslaget och jättejättemysigt.

  Fr 1150 sek/gäst
 • Boende
  Golf
  Trerätters middag

  Park Lifestyle Golf

  Golf, spa, fluffiga hotelltäcken och en trerätters med nordisk twist. Bara att checka in och håla ut. Och efter att du satt den där birdien på artonde hålet hägrar pulsen på Pool Club. En oas som gjord för att rekapitulera dagens bravader i varma pooler (självklart i gott sällskap av välkylda drycker). Ni avslutar dagen (och påbörjar kvällen) med en trerättersmiddag på Inez & Ernst. Gillar du vin? Vi också. Till och med så mycket att vi odlar vårt eget. Fråga servisen.

  Greenfee
  Fr 1575 sek/gäst
 • Erbjudande
  Social sunday
  Boende
  Pool Club
  Social Dining

  Social Sunday

  Söndagsångest - nej tack! Var lite sneaky, hoppa över söndagsstorhandlingen och checka in (extra tidigt) hos oss istället. Du får en kombination av det bästa på vår underbara resort; övernattning med fluffiga lakan, social dining, tillgång till gym, frukostbuffé och Pool Club. Social Sunday är ett sätt att förlänga helgen med en extra sovmorgon och frukostbuffé. Det är ett sånt där “du kommer tacka dig själv”-scenario. Hägrar en extra jobbig vecka? Lägg till sparitual för en stärkande boost.

  Fr 950 sek/gäst
 • Sommar
  A man at Pool Club
  Boende
  Pool Club
  Social Dining

  Summer Boost

  Lyxigt bartfotaliv vid turkost vatten. 33 grader i vattnet och kylda favoriter i poolbaren. Smak av färskpressad sommar när den är som bäst. Varva frasiga hotelllakan med mjuka yogaflow. Till kvällen väntar en härlig middag i vår restaurang.

  Fr 1200 sek/gäst

Mat & dryck

Smakupplevelser att minnas

Hos oss kan du välja på hälsosam fika i Garden Café, modern husmanskost med twist i vår golfrestaurang Greenhouse, snygga barrätter i Bula Bar och innovativt och närproducerat finlir inne på Inez & Ernst. Upptäcker mer på vår mat & dryck sida.

Till mat & dryck
Restaurang

Presentkort på spa

Världens bästa gåva

Är du osäker på vad du ska ge bort i present – eller vill du visa någon lite extra omtanke? En upplevelse är alltid ett solklart val! Vi har både presentkort laddade med fantastiskt innehåll! En uppskattad gåva för alla är att få njuta av Göteborgs bästa resort.

Köp presentkort
Restaurang