Alla paket

Här har vi samlat våra energigivande paket med spa, golf, sport och träning, samtliga med dig i fokus. Boka ett avkopplande spapaket på västkusten, eller utmana dig själv med ett paket fyllt av träning eller golf.

 • Park lifestyle
  Boende
  Spa
  Trerätters middag

  Park Lifestyle Spa

  Här har du det, vårt absolut populäraste paketet. Checka in för livsnjuteri och checka ut alla måsten. Bjussa dig själv (och kanske en vän eller käresta) på lite spa-harmoni med ritualer, temperaturväxlingar och bubbel vid poolkanten. När du fönat håret väntar nya favoritsmaker på att upptäckas i restaurangen. Sen är det ju det där med våra löjligt inbjudande hotellakan.

  Sparitual
  Fr 1575 sek/gäst
 • 2 för 1
  Park lifestyle
  Boende
  Spa
  Trerätters middag

  Park Lifestyle Spa: 2 för 1

  Här har du det, vårt absolut populäraste paketet. Checka in för livsnjuteri och checka ut alla måsten. Bjussa dig själv (och kanske en vän eller käresta) på lite spa-harmoni med ritualer, temperaturväxlingar och bubbel vid poolkanten. När du fönat håret väntar nya favoritsmaker på att upptäckas i restaurangen. Sen är det ju det där med våra löjligt inbjudande hotellakan.

  Sparitual
  Fr 1425 sek/gäst
 • Erbjudande
  Sneaky sunday
  Boende
  Pool Club
  Social Dining

  Sneaky Sunday

  Söndagsångest - nej tack! Var lite sneaky, hoppa över söndagsstorhandlingen och checka in (extra tidigt) hos oss istället. Du får en kombination av det bästa på vår underbara resort; övernattning med fluffiga lakan, middag i nyrenoverade Bula Bar & Mat, tillgång till gym, frukostbuffé och Pool Club. Sneaky Sunday är ett sätt att förlänga helgen med en extra sovmorgon och frukostbuffé. Det är ett sånt där “du kommer tacka dig själv”-scenario. Hägrar en extra jobbig vecka? Lägg till sparitual för en stärkande boost.

  Fr 950 sek/gäst
 • Dagpaket
  Bio
  Popcorn & läsk

  Lyxbio på Sankt Jörgen Park

  Välkommen till vår exklusiva biosalong! Här bjuder de sköna sammetsfåtöljerna in till en maxad upplevelse - självklart med ljud och bild av högsta kvalitet och såklart dom senaste premiärerna. Gå vidare till Boka Direkt för att se aktuella filmer.

  Fr 295 sek/gäst
 • Celebration
  Dagspa
  Spa
  Social Dining

  Celebration

  Det finns alltid något att fira! Starta er vistelse med ett glas champagne och därefter väntar hela vårt härliga spa på er. Vår sparitual genomförs tillsammans med utvalda produkter och i särskild följd. Upplev kontrasterna mellan varma och kalla källor, flera bastur, regnduschar och vilostund i eldrummet. De härliga kroppsprodukterna ger upplevelsen fler nyanser och bjuder in dina sinnen till njutning. Vill ni göra av med lite energi innan ni fyller på med ny, tar ni vägen förbi vår Sports & Health Club innan ni glider ner i poolen. Nytvagade går ni upp till vår nyrenoverade Bula Mat & Bar och bjuds på Social Dining middag som väcker smaklökarna. Det kan inte bli annat än succé!

  Sparitual
  Fr 1000 sek/gäst
 • Day Bliss
  Dagspa
  Spa
  Frukost/Lunch

  Day Bliss

  Day Bliss är precis vad det låter. En dag av bliss. Kom hit några timmar. Kom ner i varv. Andas. Du är i nuet. Ritualen är en badcermoni ger dig tillgång till det avskiljda området med iskalla bad, ångande bastur och rogivande vilorum. Du väljer själv ett produktkit som följer och guidar din ritual. Är du en morgonperson? Då borde du välja frukost. Lockar hellre sovmorgon och husmanskost? Välj lunch eller eftermiddagspaketet med en vällagad lunch på Inez & Ernst.

  Sparitual
  Fr 650 sek/gäst
 • Evening Spa
  Dagspa
  Spa
  Drink i Bula Bar

  Evening Spa

  Njut av en kväll på spa och en god drink i nyrenoverade Bula Bar & Mat. Sparitualen genomförs tillsammans med utvalda produkter och i särskild följd. Upplev kontrasterna mellan varma och kalla källor, bastubad och regnduschar. De härliga kroppsprodukterna ger upplevelsen extra njutningsfull. Njut sedan av en av våra signaturdrinkar i nyrenoverade Bula Bar & Mat.

  Sparitual
  Fr 850 sek/gäst
 • 20% rabatt
  Boende
  Golf
  Trerätters middag

  Park Lifestyle Golf

  Golf, spa, fluffiga hotelltäcken och en trerätters med nordisk twist. Bara att checka in och håla ut. Och efter att du satt den där birdien på artonde hålet hägrar pulsen på Pool Club. En oas som gjord för att rekapitulera dagens bravader i varma pooler (självklart i gott sällskap av välkylda drycker). Ni avslutar dagen (och påbörjar kvällen) med en trerättersmiddag på Inez & Ernst. Gillar du vin? Vi också. Till och med så mycket att vi odlar vårt eget. Fråga servisen.

  Greenfee
  Fr 1950 sek/gäst
 • Sommar
  Dagpaket
  Pool Club

  Pool Club & Cabana

  Din ultimata staycation över dagen väntar. Din cabana är reserverad och Pool Club myser i sin sommarstass. Två varma pooler och alltid 33 grader i vattnet. Unna dig total avkoppling vid poolkanten eller varva med några av våra aktiviteter som golf, utepadel eller träning i vår Sport Club. Pool Club & Cabana är det ultimata paketet för en lyxig staycation över dagen. Ni har tillgång till er cabana mellan kl. 9.00 - 21.00

  Fr 600 sek/gäst
 • Day Bliss
  Dagspa
  Spa

  Sparitual

  Vardagslyx i sitt esse! Kom till oss för en eftermiddag av total avkoppling. Vår sparitual genomförs tillsammans med utvalda produkter och i särskild följd. Upplev kontrasterna mellan varma och kalla källor, flera bastur, regnduschar och vilostund i eldrummet. De härliga kroppsprodukterna ger upplevelsen fler nyanser och bjuder in dina sinnen till njutning.

  Sparitual
  Fr 600 sek/gäst
 • Sommar
  Drönare över Pool Club
  Dagspa
  Pool Club
  Bubbel

  Take off Friday

  Let’s get away – just for the day! Packa väskan, glöm passet och landa på Göteborgs lyxigaste Pool Club. Ett bättre tillfälle att samla väninnorna, kompisgänget eller varför inte kollegorna går inte att hitta i sommar. Take off Friday är Göteborgs bästa fredagshäng helt enkelt. Tänk dig själv: en heldag i en solig cabana vid två varma, turkosa pooler och iskallt bubbel i handen. Baren serverar läskande drinkar och kl. 15.00 börjar våra DJs spela medelhavsinspirerade melodier för att ge dig sommarens härligaste dag. Kan det bli bättre? Vi tror inte det.

  DJ
  Fr 700 sek/gäst
 • 20% rabatt
  The Perfect Escape
  Boende
  Pool Club
  Social Dining

  The Perfect Escape

  Ibland vill man bara lämna vardagen hemma och dra iväg. Känner du så just nu? Då kikar du på rätt paket. Och even better! Just nu har vi 2 för 1 på utvalda dagar. The Perfect Escape är inte svårare än det låter. Du checkar in, äter gott och badar varmt. Sen kryper du ner i en nybäddad säng och sover bort all stress. Du är välkommen till vår Pool Club med pooler och relaxytor samt Sport Club från det att du checkar in till dess att du checkar ut.

  Fr 1080 sek/gäst

Mat & dryck

Smakupplevelser att minnas

Hos oss kan du välja på hälsosam fika i Garden Café, modern husmanskost med twist i vår golfrestaurang Greenhouse, snygga barrätter i Bula Bar och innovativt och närproducerat finlir inne på Inez & Ernst. Upptäcker mer på vår mat & dryck sida.

Till mat & dryck
Restaurang

Presentkort på spa

Världens bästa gåva

Är du osäker på vad du ska ge bort i present – eller vill du visa någon lite extra omtanke? En upplevelse är alltid ett solklart val! Vi har både presentkort laddade med fantastiskt innehåll! En uppskattad gåva för alla är att få njuta av Göteborgs bästa resort.

Köp presentkort
Restaurang