Spapaket

Boka ett spapaket och njut av en ”långt ifrån vardags”-atmosfär med varma pooler, heta bastur och sköna relaxbäddar. Ritualkit som guidar dig igenom din ritual ingår alltid i våra spapaket.

 • Park lifestyle
  Boende
  Spa
  Trerätters middag

  Park Lifestyle Spa

  Här har du det, vårt absolut populäraste paketet. Checka in för livsnjuteri och checka ut alla måsten. Bjussa dig själv (och kanske en vän eller käresta) på lite spa-harmoni med ritualer, temperaturväxlingar och bubbel vid poolkanten. När du fönat håret väntar nya favoritsmaker på att upptäckas i restaurangen. Sen är det ju det där med våra löjligt inbjudande hotellakan.

  Sparitual
  Fr 1375 sek/gäst
 • Celebration
  Dagspa
  Spa
  Social Dining

  Celebration

  Det finns alltid något att fira! Starta er vistelse med ett glas champagne och därefter väntar hela vår härliga spaanläggning på er. Vår sparitual genomförs tillsammans med utvalda produkter och i särskild följd. Upplev kontrasterna mellan varma och kalla källor, flera bastur, regnduschar och vilostund i eldrummet. De härliga kroppsprodukterna ger upplevelsen fler nyanser och bjuder in dina sinnen till njutning. Nytvagade och härliga slår ni er senare ner inne på vår lite tjusiga restaurang Inez & Ernst och bjuds på en vällagad 2-rätters middag som väcker smaklökarna. Det kan inte bli annat än succé!

  Sparitual
  Fr 1000 sek/gäst
 • Day Bliss
  Dagspa
  Spa
  Frukost/Lunch

  Day Bliss

  Day Bliss är precis vad det låter. En dag av bliss. Kom hit några timmar. Kom ner i varv. Andas. Du är i nuet. Ritualen är en badcermoni ger dig tillgång till det avskiljda området med iskalla bad, ångande bastur och rogivande vilorum. Du väljer själv ett produktkit som följer och guidar din ritual. Är du en morgonperson? Då borde du välja frukost. Lockar hellre sovmorgon och husmanskost? Välj lunch eller eftermiddagspaketet med en vällagad lunch på Green House.

  Sparitual
  Fr 650 sek/gäst
 • Evening Spa
  Dagspa
  Spa
  Drink i Bula Bar

  Evening Spa

  Njut av en kväll på spa och en god drink på vår pop-up bar Fjärde*. Sparitualen genomförs tillsammans med utvalda produkter och i särskild följd. Upplev kontrasterna mellan varma och kalla källor, bastubad och regnduschar. De härliga kroppsprodukterna ger upplevelsen extra njutningsfull. Hoppa in i hissen och åk upp till våning 4, vårt penthouse, och stig in till Fjärde; en exklusiv skybar med hemmahos-känsla.

  Sparitual
  Fr 850 sek/gäst

En oas av spapaket i Göteborg

Ta djupa andetag. Känn hur axlarna sänks. Checka ut vardagen. För dig som verkligen vill koppla bort är det sparitual som gäller. Den avskiljda avdelningen Ritualspa ger dig tillgång till iskalla bad, ångande bastur och rogivande vilorum. Du väljer själv ett produktkit som följer och guidar din ritual.

Läs mer

Pool Club

Vår Pool Club finns för dig som vill ta en paus från vardagen. Dricka drinkar i vackra glas. Omfamnas av 33 grader varmt vatten och sakta men säkert varva ner. Prata om allt eller inget med ditt sällskap. Ligga i en cabana och njut av tillsammanstid. Läs mer om vår Pool Club.

Läs mer
Apelsiner vid poolkanten