En man kommer upp ur en kaklad inomhuspool
Spa

Sparitual

För dig som verkligen vill koppla bort är det sparitual som gäller. Ritualen ger dig tillgång till iskalla bad, ångande bastur och rogivande vilorum. Du väljer själv ett produktkit som följer och guidar din ritual.

Vi vet. Livet händer – hela tiden. Och ibland kan det vara skönt att bara släppa taget för en stund. Att åka med. Låta sig själv komma ikapp.

För dig som verkligen vill koppla bort är det sparitual som gäller. Ritualen ger dig tillgång till det avskiljda området med iskalla bad, ångande bastur och rogivande vilorum. Du väljer själv ett produktkit som följer och guidar din ritual.

I vårt ritualspa hittar du:

  • 60° Aroma bastu, torrbastu

  • 70° Aufguss bastu (basturitualen genomförs två gånger per dag)

  • Kneippbad

  • 14° isvak

  • Vattenfallsdusch

  • Avkopplande eldrum

  • Fotbad

  • Marmorkälla för klassisk tvagning

  • 40° Caldarie

  • Ångbastu med eukalyptus

I ritualspat är det 18-års åldersgräns. I målsmans sällskap gäller 13-års åldersgräns.

Active, Face+ eller Signatur?

Välj ritualen som passar dig

Alla dagar är olika. Alla människor är olika. Vi har därför skapat olika ritualer för att du ska hitta den som passar dig. Vår Active-ritual, en energigivande och vitaliserande booster med magnesiumkristaller, pepparmynta och rosmarin. Face+ som är framtagen av hudteraputer, en riktigt glow-up ritual med ananasenzym och återfuktande allatoin och glycerin. Vår allas favorit, den egna signature-ritualen. Med dofterna från havtorn och svartpeppar får du produkter som tar dig igenom våra allra bästa delar av spa.

Boka dagspa
Händer som håller i en ljusgrön produkt

För dig som inte riktigt får nog

Våra produkter

Oavsett vilken sparitual som passar dina önskemål bäst har vi en rad härliga produkter som väntar på dig. Signature, Active eller Face+, du väljer! Upptäck själv och hitta dina nya favoriter. Avkoppling och lyxkänsla utlovas.

Våra ritualprodukter

Ritualspa

En ritual i stilla tempo

En sparitual är avkopplande för både kropp och själ. Ritualen gör din vistelse på spa till en resa för sinnet och guidar dig till välbefinnande. Sparitualer är gamla och välbeprövade traditioner som utförts av människor i tusentals år. I ritualen ingår bestämda steg i en särskild ordning som blir en rogivande badceremoni. Vi rekommenderar att du utför våra sparitualer i stilla tempo. Sparitualerna och produkterna är framtagna för att hjälpa dig att komma i rätt sinnesstämning, reducera stress och för att du ska få ut det allra bästa vi har i vårt spa.

Kvinna svänger en handduk ovanför huvudet i en fullsatt bastu
Kvinna i baddräkt svalkar sig med snö

Vanliga frågor