Dagspa

Släpp vardagen för en stund med dagspa (eller morgonspa, eftermiddagsspa eller kvällspa) på Sankt Jörgen Park i Göteborg. Kliv in i bastun. Ner i poolen. Kanske passa på att boka en behandling? Här kan du slappna av precis hur du vill.

 • Celebration
  Dagspa
  Spa
  Social Dining

  Celebration

  Det finns alltid något att fira! Starta er vistelse med ett glas champagne och därefter väntar hela vår härliga spaanläggning på er. Vår sparitual genomförs tillsammans med utvalda produkter och i särskild följd. Upplev kontrasterna mellan varma och kalla källor, flera bastur, regnduschar och vilostund i eldrummet. De härliga kroppsprodukterna ger upplevelsen fler nyanser och bjuder in dina sinnen till njutning. Nytvagade och härliga slår ni er senare ner inne på vår lite tjusiga restaurang Inez & Ernst och bjuds på en vällagad 2-rätters middag som väcker smaklökarna. Det kan inte bli annat än succé!

  Sparitual
  Fr 1000 sek/gäst
 • Day Bliss
  Dagspa
  Spa
  Frukost/Lunch

  Day Bliss

  Day Bliss är precis vad det låter. En dag av bliss. Kom hit några timmar. Kom ner i varv. Andas. Du är i nuet. Ritualen är en badcermoni ger dig tillgång till det avskiljda området med iskalla bad, ångande bastur och rogivande vilorum. Du väljer själv ett produktkit som följer och guidar din ritual. Är du en morgonperson? Då borde du välja frukost. Lockar hellre sovmorgon och husmanskost? Välj lunch eller eftermiddagspaketet med en vällagad lunch på Green House.

  Sparitual
  Fr 650 sek/gäst
 • Evening Spa
  Dagspa
  Spa
  Drink i Bula Bar

  Evening Spa

  Njut av en kväll på spa och en god drink på vår pop-up bar Fjärde*. Sparitualen genomförs tillsammans med utvalda produkter och i särskild följd. Upplev kontrasterna mellan varma och kalla källor, bastubad och regnduschar. De härliga kroppsprodukterna ger upplevelsen extra njutningsfull. Hoppa in i hissen och åk upp till våning 4, vårt penthouse, och stig in till Fjärde; en exklusiv skybar med hemmahos-känsla.

  Sparitual
  Fr 850 sek/gäst

Dagspa i Göteborgs alldeles egna oas

Njut av varma pooler, ångande bastur, kalla källor och framförallt lite egentid. Vår sparitual är utformad för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att du ska kunna varva ner. På riktigt. Ritualen utförs i förutbestämda steg och guidar dig till välbefinnande. Du behöver inte tänka på någonting. I vårt spa finner du även avslappning i vår Pool Club med 33 grader varmt vatten. Här kan du ta några simtag eller bara flyta runt. I vattnet och i tankarna.

Tre personer som är på ett spa