Dagspa

Släpp vardagen för en stund med dagspa (eller morgonspa, eftermiddagsspa eller kvällspa) på Sankt Jörgen Park i Göteborg. Kliv in i bastun. Ner i poolen. Kanske passa på att boka en behandling? Här kan du slappna av precis hur du vill.

  • Celebration
    Dagspa
    Spa
    Social Dining

    Celebration

    Det finns alltid något att fira! Starta er vistelse med ett glas champagne och därefter väntar hela vår härliga spaanläggning på er. Vår sparitual genomförs tillsammans med utvalda produkter och i särskild följd. Upplev kontrasterna mellan varma och kalla källor, flera bastur, regnduschar och vilostund i eldrummet. De härliga kroppsprodukterna ger upplevelsen fler nyanser och bjuder in dina sinnen till njutning. Nytvagade och härliga slår ni er senare ner inne på vår lite tjusiga restaurang Inez & Ernst och bjuds på en vällagad 2-rätters middag som väcker smaklökarna. Det kan inte bli annat än succé!

    Sparitual
    Fr 1000 sek/gäst
  • Day Bliss
    Dagspa
    Spa
    Frukost/Lunch

    Day Bliss

    Day Bliss är precis vad det låter. En dag av bliss. Kom hit några timmar. Kom ner i varv. Andas. Du är i nuet. Ritualen är en badcermoni ger dig tillgång till det avskiljda området med iskalla bad, ångande bastur och rogivande vilorum. Du väljer själv ett produktkit som följer och guidar din ritual. Är du en morgonperson? Då borde du välja frukost. Lockar hellre sovmorgon och husmanskost? Välj lunch eller eftermiddagspaketet med en vällagad lunch på Green House.

    Sparitual
    Fr 650 sek/gäst
  • Evening Spa
    Dagspa
    Spa
    Drink i Bula Bar

    Evening Spa

    Njut av en kväll på spa och en god drink i nyrenoverade Bula Bar & Mat. Sparitualen genomförs tillsammans med utvalda produkter och i särskild följd. Upplev kontrasterna mellan varma och kalla källor, bastubad och regnduschar. De härliga kroppsprodukterna ger upplevelsen extra njutningsfull. Njut sedan av en av våra signaturdrinkar i nyrenoverade Bula Bar & Mat.

    Sparitual
    Fr 850 sek/gäst

Dagspa i Göteborgs alldeles egna oas

Njut av varma pooler, ångande bastur, kalla källor och framförallt lite egentid. Vår sparitual är utformad för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att du ska kunna varva ner. På riktigt. Ritualen utförs i förutbestämda steg och guidar dig till välbefinnande. Du behöver inte tänka på någonting. I vårt spa finner du även avslappning i vår Pool Club med 33 grader varmt vatten. Här kan du ta några simtag eller bara flyta runt. I vattnet och i tankarna.

Tre personer som är på ett spa