Hotellpaket

Det är hög tid för en hemma bra, borta bäst-upplevelse. Checka in. Checka ut. Spendera ett dygn på vår moderna country club och njut av spa, god mat, träning och varandra. Alla våra rum är unika och alla utlovar en upplevelse utöver det vanliga.

 • Erbjudande
  A family at Pool Club
  Boende
  Pool Club
  Social Dining

  Family Boost

  Ta tillvara på loven och ladda om tillsammans. Familjemys med varma sköna bad, kvalitétstid och Social Dining i Bula Bar & Mat (mat till kids 4-12 år beställs & betalas på plats). Ta reda på vem som vinner kvällens sällskapsspel och avsluta med en mocktail och samtal. Svårslaget och jättejättemysigt.

  Fr 1150 sek/gäst
 • Erbjudande
  Social sunday
  Boende
  Pool Club
  Social Dining

  Social Sunday

  Söndagsångest - nej tack! Var lite sneaky, hoppa över söndagsstorhandlingen och checka in (extra tidigt) hos oss istället. Du får en kombination av det bästa på vår underbara resort; övernattning med fluffiga lakan, social dining, tillgång till gym, frukostbuffé och Pool Club. Social Sunday är ett sätt att förlänga helgen med en extra sovmorgon och frukostbuffé. Det är ett sånt där “du kommer tacka dig själv”-scenario. Hägrar en extra jobbig vecka? Lägg till sparitual för en stärkande boost.

  Fr 950 sek/gäst
 • Sommar
  A man at Pool Club
  Boende
  Pool Club
  Social Dining

  Summer Boost

  Lyxigt bartfotaliv vid turkost vatten. 33 grader i vattnet och kylda favoriter i poolbaren. Smak av färskpressad sommar när den är som bäst. Varva frasiga hotelllakan med mjuka yogaflow. Till kvällen väntar en härlig middag i vår restaurang.

  Fr 1200 sek/gäst
 • Park lifestyle
  Boende
  Spa
  Trerätters middag

  Park Lifestyle Spa

  Här har du det, vårt absolut populäraste paketet. Checka in för livsnjuteri och checka ut alla måsten. Bjussa dig själv (och kanske en vän eller käresta) på lite spa-harmoni med ritualer, temperaturväxlingar och bubbel vid poolkanten. När du fönat håret väntar nya favoritsmaker på att upptäckas i restaurangen. Sen är det ju det där med våra löjligt inbjudande hotellakan.

  Sparitual
  Fr 1375 sek/gäst
 • Boende
  Golf
  Trerätters middag

  Park Lifestyle Golf

  Golf, spa, fluffiga hotelltäcken och en trerätters med nordisk twist. Bara att checka in och håla ut. Och efter att du satt den där birdien på artonde hålet hägrar pulsen på Pool Club. En oas som gjord för att rekapitulera dagens bravader i varma pooler (självklart i gott sällskap av välkylda drycker). Ni avslutar dagen (och påbörjar kvällen) med en trerättersmiddag på Inez & Ernst. Gillar du vin? Vi också. Till och med så mycket att vi odlar vårt eget. Fråga servisen.

  Greenfee
  Fr 1575 sek/gäst

Välkommen till vår resort

Ett hotell med spa och mycket, mycket mer

När du bokar ett hotellpaket på Sankt Jörgen Park i Göteborg kan du förvänta dig en helhetsupplevelse med allt du önskar. Söker du avkoppling eller pulshöjning? Skratt eller vila? Välj bland våra hotellpaket och hitta något som passar precis just dig. Precis just nu. Du kan alltid boka ett paket med spa, mat eller golf och vid speciella tillfällen har vi paket med extra guldkant. Tillgång till gymmet ingår såklart också för alla gäster. Vad väntar du på?

Boka din upplevelse
Hotellets pool ovanifrån