Konferera med utsikt över gbg-skyline

Fjärde våningen

Konferera i vårt penthouse. Här hittar du ett välfyllt kylskåp med läskande dryck att plocka av. Vi räknar av efteråt - så ni kan fokusera helt på sällskap och kunskap! Konferensfikat som dukas upp faller både en sweet tooth och savoury lover i smaken. Vad väntar du på? Boka in konferens på Fjärde våningen!

Bild på konferensrum i solen

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret så hjälper vi dig boka den perfekta konferensen

Vi vill bo på Sankt Jörgen Park
Jag vill få e-postutskick med nyheter och erbjudanden om konferens och företagsevent.

Genom att skicka en bokningsförfrågan godkänner du Sankt Jörgen Parks integritetspolicy.

Det där lilla extra

Ta konferensen till nya höjder

Välkommen till vår stjärna på konferenshimmeln: Fjärde våningen. Vår egna privata villa i hotellets penthouse. Här hittar du två konferensrum med eget kök, lounge för avkoppling och såklart egen kyl fylld med kall dryck. När du bokar konferens på Fjärde våningen är det bara att ta för sig, så räknar vi ihop vad som gått åt efteråt. Fikat är maxat - allt för att ni ska behöva tänka så lite som möjligt på detaljer och kunna fokusera helt och hållet på syftet med konferensen.

After hours

Efter en produktiv dag vill man gärna umgås med kollegorna under avslappnade former. Då har vi möjlighet att låta er skämmas bort av er privata bartender som shakear kreativa cocktails och låter er prova vinsortimentet. Men varför nöja sig där ni när även kan få en egen kock som lagar smårätter framöver ögonen på er vid köksön? Närmare New York kan ni inte komma i Göteborg.