Närbild på golfbollar och en golfklubba på driving range
Golf

Toptracer range

Med Toptracer kan du spela virtuella banor från hela världen direkt på vår range.

Golf

Toptracer range på Sankt Jörgen Park

Har du hört om Toptracer? Det är ett modernt golfsimuleringsverktyg som gör att du får ut det allra mesta av ditt spel. Genom smarta och digitaliserade funktioner kan du bland annat samla data över ditt spel: Toptracer kartlägger statistik, mäter exakt hur långt du slår, sparar dina slag och ger dig möjlighet att bli en ännu vassare golfare – eller gör det bara extra roligt att spela! Med Toptracer kan du spela virtuella banor från hela världen direkt på vår range.

En elektronisk driving range

Spela och vinn

Tävlingar varje vecka

Med TopTracer Range kan du utmana dig själv, dina vänner och andra golfare. Vi arrangerar regelbundet olika tävlingar med fina priser så som hotellövernattningar, spapaket, rangekort med mera. Ladda ner TopTracer-appen för att se aktuella tävlingar och anmäla dig. Det är gratis att delta och det enda som stoppar dig är dig själv.

Nya golfmöjligheter med Toptracer range

Med flera olika spellägen kan du samla poäng, tävla mot andra spelare, vässa slagen och anta olika träningsutmaningar för att förbättra dina utslag och inspel. I Toptracers app kan du se våra olika ledartavlor eller följa andra spelares framsteg.

Funktioner i Toptracer range

  • Uppvärmning.

  • Övningsläge.

  • Virtuella banor med 18 hål.

  • Poängspelet.

  • Go Fish för de yngsta.

  • Tävla i längsta drive eller vem som kommer närmast hål.

  • Olika typer av träningsutmaningar.

  • Tävlingslägen där du kan utmana andra spelare.

Toptracer Range passar både nybörjare och proffs. Med Toptracer golfsimulator kan du samtidigt finslipa tekniken och få en roligare golfupplevelse på toppnivå!

Man på driving range med en boll som flyger mot kameran

Golf

Boka Toptracer till konferensen eller afterworken

Utmana varandra eller träna tillsammans! Toptracer Range är en perfekt aktivitet till konferensen eller afterworken och passar både inbitna golfare och personer som vill testa på att slå sina första slag. Häng i loungeytorna runt utslagsplatsen med gänget och en kall öl i handen (yes, vi har rättigheter!).

Kontakta oss
En man slår ett golfslag på driving range
TopTracer Range view
Upptäck hur TopTracer funkar!