Lektioner, kurser & träning

Golf Academy

Markus Forsbohl och Sankt Jörgen Park Golf Academy har en tydlig röd tråd genom alla kurser och golfutbildningar: "spelet golf". Vi strävar efter att göra dig till en bättre golfspelare, som samtidigt har roligare på golfbanan och uppnår bättre resultat.

Skräddarsydd golfträning för optimal utveckling

Vi arbetar tillsammans med dig för att nå dina mål och förverkliga dina golfdrömmar. Oavsett din nuvarande nivå och målsättning skapar vi en skräddarsydd handlingsplan baserad på dina specifika golfutmaningar. Våra träningsmöjligheter omfattar både privat- och gruppträning, och vi möter dig precis där du befinner dig i din golfutveckling.

Privatlektioner m.m

Träningskort

Träningskortet är skapat för dig som strävar efter kontinuitet och flexibilitet i din träning och golfutveckling. Det ger dig möjligheten att delta i flera träningstillfällen varje vecka, där du tränar i grupp under ledning av våra tränare. Målet med träningskortet är att tillsammans skapa en roligare golfupplevelse genom gemenskap och utveckling.

Grönt Kort 2024 – Nybörjarkurs i Golf

Är du nybörjare inom golf? Boka då in dig på vår "Grönt Kort"-utbildning. Den är speciellt utformad för nya golfare och syftar till att ge dig de nödvändiga kunskaperna för en snabb och framgångsrik start på din golfkarriär. Här lär du dig grunderna i spelet och får värdefulla tips och råd om hur du kan tänka och träna för att utveckla ditt personliga golfspel.

Boka här

Privatlektioner

För dig som önskar en individanpassad handlingsplan för säsongen och regelbunden träning erbjuder vi lektionspaket. Dessa paket ger dig en rolig, utmanande och lärorik säsong. Vår målsättning är att du ska ha tydliga riktlinjer för din utveckling samt verktyg för att träna på ett effektivt sätt för att nå bättre resultat.

Temakurser & Temadagar

Under året erbjuder vi ett brett utbud av temakurser och temadagar. Evenemangen inkluderar bland annat Damdagar, Golfskola med Träning & Spel samt Temakurser i "Putt, Närspel, Wedgar, Sving & Spel". Du hittar årets temadagar i eventkalendern här på vår hemsida.

Boka här