Resort Living

Nätverk

Nätverkande

Vi vill att våra nätverk ska ge mervärde på riktigt. Därför väljer vi noga ut våra företagskunder. I våra nätverk har vi hjälpt drygt 130 bolag att skapa nya relationer och affärskontakter.

@work

Ett nätverk med mervärde

SJP@work är ett etablerat nätverk som rymmer träning, inspirerande föreläsningar och kontaktskapande på vår unika anläggning. Som företagskund får du exklusiv tillgång till våra mötesplatser och aktiviteter och med ett väl genomtänkt upplägg får du möjlighet att nätverka på ett lustfyllt och givande sätt. Idag ingår ungefär 55 olika bolag i nätverket.

"Vi förenar nytta med nöje och gör varandra bättre. Framåt, tillsammans."

@golf

Ett välpaketerat nätverk

SJP@golf är ett nätverk med extra fokus på golfdelen av vår fantastiska resort. Som företagskund får du bland annat delta i golftävlingar, inspirerande föresläsningar och exponering i golfmiljö. Vi har cirka 70 företagskunder i vårt nätverk där du får möjlighet att skapa nya kontakter och delta i givande sammanhang.

Alltid i våra nätverk

Föreläsningar, träning & exklusiva event

Våra nätverk innebär en mängd exklusiva möjligheter (och självklart fina rabatter). Delta i padelturneringar och golfträningar. Lyssna på inspirerande föreläsningar. Upplev underhållning på SJP Live med stand-up och musik. Allt paketerat i vår vackra resortmiljö.

Är du intresserad av ett företagsavtal hos oss?

Vi väljer noga ut våra företagskunder för att skapa exklusiva möjligheter till nätverkande och kontaktskapande. Skicka din ansökan så hör vi av oss.

Genom att skicka en bokningsförfrågan godkänner du Sankt Jörgen Parks integritetspolicy.