14 feb 2024
Nyhet

Renovering vintern 2023/2024

Från 18 december 2023 till mitten av mars 2024 kommer vi att dyka in i vårt mest spännande projekt hittills. Vår vision är att skapa en ännu mer minnesvärd upplevelse för alla som besöker Sankt Jörgen Park.

Detta händer under renoveringen

  • Hotellet kommer vara öppet som vanligt.
  • Hotellreceptionen kommer tillfälligt flytta ner till vår sport- & spareception.
  • Restaurang Inez & Ernst kommer hållas stängt under hela perioden, och istället serveras frukost, lunch och middag på vår fantastiska golfrestaurang ett stenkast från hotellet.
  • Bula Bar kommer vara stängt under hela ombyggnadsperioden – istället öppnar vi upp en skybar på hotellets fjärde våning under helgen, fredag – söndag.

Vårt gym och spa kommer inte påverkas av renoveringen.

Under renoveringsperioden kommer vi att göra allt vi kan för att minimera störningar för våra gäster. Vi ber om er förståelse för eventuella tillfälliga justeringar i våra tjänster, för att skapa det bästa möjliga resultatet.

Ett nytt kapitel

Sankt Jörgen Park har alltid strävat efter att vara en plats där gäster kan uppleva total avkoppling och extravagans, och nu är det dags att ta nästa steg på den resan. År 2009 blev vår resort ärofyllt utnämnd till ”Årets byggnad i Göteborg”, och vi vill alltid ligga i framkant som destination. Därför är stolta över att kunna berätta att vi kommer genomföra en omfattande renovering av vår lobby och vår restaurang Inez & Ernst.