Behandlingar

Avancerad hudvård

Vi erbjuder den nya generationens avancerade behandlingarna, utförda av auktoriserade hudterapeuter. Hos oss kan du lita på att du får högkvalitativa behandlingar som ger resultat, utförda av kompetenta och trygga händer.

Avancerad Hudvård

Avancerad Peel

Har du pigmenteringar, solskadad hud, fina linjer eller ojämn hudstruktur ska du testa vår Avancerad Peel. Behandlingen är läkande och ger din hy ny lyster. Efter rengöringen gör vi en hudanalys för att se vilken slags avancerad peeling som passar din hud bäst, kemisk peeling eller microdermabrasion. Behandlingen avslutas med högkoncentrerad aktiv mask och massage av axlar och nacke. Vid 80 minuters behandling kan du välja mellan en längre massage eller färgning av fransar och bryn.

Boka konsultation
Kvinna får hudbehandling

Avancerad Hudvård

PRX-T33

Solskadad hud, pigmenteringar, rynkor och fina linjer? Stimulera huden med denna nya generationens TCA-peeling som ökar hudens egna cellförnyelse. De aktiva ingredienserna interagerar med huden på cellulär nivå och bidrar till att nya hudceller bildas. Återfå förlorad elasticitet och förbättra huden både direkt och på sikt. Tillsammans når vi dina målsättningar för din hudresa! Vi startar alltid med en konsultation för att få bäst resultat. Boka en konsultation nedan eller ring och prata med oss så hjälper vi dig till rätt behandling.

Boka konsultation
Kvinna tittar sig i spegeln

Avancerad Hudvård

Retinol Peel

Förbättra din huds struktur och spänst! Denna peel har en unik sammansättning av Retinol och volymgivande Aminofill. Du får dessutom en jämnare hudton och ökad lyster. En snabb, enkel och mycket effektiv peel som påbörjas på kliniken och tvättas av hemma. Behandlar resultatrikt olika sorters hudbesvär och minimerar linjer och rynkor.

Boka konsultation
Kvinna tittar sig i spegeln

Avancerad Hudvård

SkinPen®

Längtar du efter en naturligt vacker och jämn hud? Behandlingar med SkinPen® ökar hudens fasthet och fyllighet genom att skapa kontrollerade mikroskador i huden, för att på så sätt stimulera kroppens naturliga läkningsprocess. Resultatet blir en effektiv återuppbyggnad av nytt kollagen utan att den generella hudstrukturen påverkas. SkinPen® är den första mikroneedling-pennan i världen som är godkänd av amerikanska läkemedelsverket (FDA). Dessutom är den CE-märkt och ISO-certifierad.

Boka konsultation
Kvinna får behanding med skinpen