Kvinna får massage
Behandlingar

Massage

Djupgående och klassisk massage för att mjuka upp stela muskler eller en avslappnande aromamassage? Med massage hos oss på Sankt Jörgen Park i Göteborg är du välkommen att slappna av – oavsett vad du väljer.

För maximal avkoppling – kombinera en massage med ett avkopplande besök på Pool Club som ingår i alla våra behandlingar.

Massage

Ansikts-, Nack- och Skalpmassage

Passar perfekt för dig som har spänningar som behöver frigöras i nacke, ansikte och skalp. Stanna kvar i Pool Club efter din behandling för en avkopplande stund.

Boka 20 minuter
Kvinna får ansiktsmassage

Massage

Gravidmassage

Hjälper mot ömma leder, trötta ben och värkande rygg. Eller kanske behöver du bara koppla av för en stund? Självklart har vi även en specialanpassad gravidkudde så du kan ligga på mage. Kan bokas från graviditetsvecka 14.

Boka 50 minuter
Gravid kvinna håller i sin mage

Massage

Klassisk Svensk Massage

Klassisk svensk massage fokuserar på att främja avslappning, öka cirkulationen, minska muskelspänningar och förbättra rörligheten. I samråd med din massör anpassas behandlingen efter dina behov och problemområden. En av våra mest populära massager som du kan uppleva i 20, 50 eller 80 minuter.

Boka massage
Kvinna får massage

Massage

Relaxmassage

Lugna tag och strykningar gör underverk för dina muskler, och släpper på fysiska och mentala spänningar. En av våra mest populära massager som du kan uppleva i 20, 50 eller 80 minuter.

Boka massage
Kvinna får ansiktsmassage