En grupp praktiserar yoga i vår yogasal

Styrka & cardio

Maximal träningseffekt på minimal tid

Ge din träning en kraftfull boost med våra gruppträningspass på Sankt Jörgen Park, där styrketräning och cardio smälter samman i en intensiv och motiverande mix. Ta kontroll över din träning och känn pulsen öka i varje pass!

Styrka & cardio

HIIT IT

HIIT IT är vår unika kombination av högintensiv cardio- och styrketräning. Passet kan även innehålla rörelser inspirerade av boxning, med eller utan utrustning. Upplev en energigivande, effektiv träning med fokus på puls.

Man på spinningcykel

Senior

Ett pass som är anpassat för dig som är senior. Här får du jobba med både styrka, mobilitet och puls för att stärka kroppen inför vardagens alla prövningar.

Mobility & Stability

En träning där du stärker dina muskler och smörjer lederna. Här blandas dynamiska och statiska rörelser med ett stort fokus på kroppens hållbara perspektiv. Perfekt för dig som vill kombinera rörlighet- och styrketräning.

Styrka & Cardio

Crosstraining

I Crosstraining väntar en mix av styrka och kondition. Varje pass är unikt då instruktören handplockar övningar för dagen. Genom intensiva intervaller med korta pauser utmanas och stärks kroppen heltäckande. Är du redo för en allsidig utmaning?

Grupp på spinningcyklar

3D Workout

Klassen utförs i våra 3 rörelseplan; framåt/bakåt, sidled och rotation. Fokus kring kontakt, kontroll och speed i olika typer av rörelser. Stärkande träning för hela kroppen!

Les Mills BodyPump

Styrketräning med skivstång för alla kroppens muskelgrupper. Passet är förkoreograferat med övningar och musik från LES MILLS.

Styrka & Cardio

Cage

Ett stationsbaserat pass i mindre grupp, utförs i vår Cage-yta på gymmet. Cage ökar din styrka, kondition och explosivitet. Passet är intervallbaserat och varierar från gång till gång för att utmana dig maximalt.

Kvinna hoppar upp på en box på gym