En grupp praktiserar yoga i vår yogasal

Body/Mind

Yoga, mindfulness & pilates

Yoga handlar om att förena kropp, själ och sinne. Det är ett helhetsperspektiv som skapar balans mellan det inre och det yttre. Precis så vill vi att hela vår resort ska upplevas. Yoga kan hjälpa till att skapa balans i vardagen och är ett verktyg i att hantera stress. Syftet är att stilla sina tankar genom att rikta uppmärksamheten inåt med hjälp av våra utbildade och kunniga instruktörer.

Yoga

Vinyasa Flow

En lugn & flödande yoga som är lättsam och kan vara lekfull med glimten i ögat, utan att det behöver vara särskilt tufft. Ordet ”vinyasa” kan översättas som ”att placera något på ett speciellt sätt”, som yogapositioner till exempel. I vinyasa koordinerar vi rörelse med andetag och flödar genom olika sekvenser av yogapositioner.

Kvinnas rygg i en stående yogaposition

Les Mills BodyBalance

En blandning av yoga, pilates och tai chi som gör dig fokuserad och lugn. Du tränar styrka och rörlighet till skön och följsam musik. Passet är förkoreograferat med övningar och musik från LES MILLS.

Mindful movement

Under detta pass arbetar du med övningar från olika traditioner med fokus på medveten andning och rörelse. Du kommer att öva på att stärka inre förmågor och ca 12-15 minuter av passet innefattar guidad meditation.

Yoga

Yinyoga

Genom yinyoga stärker du sinnet, ökar din andningskapacitet och övar meditation. Det är en stillsam yogaform där du håller positioner en längre stund vilket mjukar upp bindväven, ger musklerna bättre syregenomströmning och mer avslappning. (yinyoga körs sista sön varje månad på söndagens yoga mind tid)

Kvinna i en sittande yogaposition

Pranayoga

En blandning av kundalini- och medicinsk yoga. Prana står för livskraft och energi, klassen fokuserar på andetaget. En yoga som passar såväl den erfarne yogautövaren som yoganybörjaren.

Pilates

Träning på matta där vi tränar styrka och rörlighet med fokus på den djupa bålmuskulaturen. Vi arbetar med att öka stabilitet och rörlighet i ryggraden samt att stärka och balansera musklerna i mage, rygg och bäcken.

Yoga

Lymfyoga

Yogan består av sittande och liggande positioner som öppnar upp i lymfstationerna, stärker ryggen, ökar ryggens rörlighet samt stimulerar diafragman (lymfans pump). Parallellt gör vi egenvård och andningsövningar som kickar igång lymfcirkulationen extra mycket.

Man i en upprätt yogaposition

Yoga

Power Yoga

En dynamisk yogaform som fokuserar på styrka, uthållighet, balans och flexibilitet. En svettig yogaform som ger kroppen en genomkörare och skärper ditt fokus.

Kvinna i en sittande yogaposition