Tid: 19:00

Datum: fre 31 maj 2024

Bio

Nu på bio

I vår lyxiga biosalong får du mer än bara en filmvisning. Vi uppdaterar utbudet av filmer kontinuerligt och ser till att ge dig en bioupplevelse som du sent kommer att glömma. Här hittar du filmerna som visas hos oss just nu. Psst! Är du lite extra nostalgisk? Vi också! Spana in vårt koncept Flashback Friday för det lilla extra med filmer från förr.

Visas söndagar i maj kl. 19:00

Den Sista Resan

När Lars Hammar efter 40 år som älskad fransklärare i Köping går i pension ser han framför sig en ljuvlig "tredje ålder" med resor, vin och upplevelser tillsammans med sin fru Tiina. Men det blir inte som han tänkt sig. I stället för att ta för sig av livets goda blir Lars alltmer passiv och viljelös hemma i sin läderfåtölj, till både Tiinas och deras son Filips stora frustration, och förtvivlan. Då får Filip en idé - att ta sin skröpliga gamla far till hans älskade Frankrike.

Köp biljetter

Visas lördagar i maj kl. 19:00

Dune 2

Sagan fortsätter när den prisbelönade filmskaparen Denis Villeneuve tar sig an "Dune: Part Two", nästa kapitel i Frank Herberts hyllade roman Dune. Filmen, från Warner Bros. Pictures och Legendary Pictures, är den mycket efterlängtade uppföljaren till filmen "Dune" från 2021, som vann sex Oscars-statyetter.

Köp biljetter

Boka din bioupplevelse

Visst låter det lockande? Ta med dig vännerna, familjen eller kollegorna och upplev vår bio deluxe!

Boka bio här