Kvinna på gym som håller i romerska ringar
Friskvård hos Sankt Jörgen Park

Friskvård

Friskvård är någonting som ska främja hälsa i både kropp och sinne – det kan vara fysisk träning, massage som behandlar stelhet och ömma muskler i kroppen, eller avstressande och lugnande aktiviteter som någon av våra sparitualer. På Sankt Jörgen Park kan du komma ner i varv och hitta den typ av friskvård som passar dig bäst.

Friskvård

Friskvårdsbidrag hos Sankt Jörgen Park

Friskvårdsbidrag är en förmån som arbetsgivare ger till anställda för att främja hälsan. Mår du bra håller du dig lättare frisk! Är du en av dem som får friskvårdsbidrag via jobbet? På Sankt Jörgen Park finns många sätt att använda ditt friskvårdsbidrag på. Vi erbjuder flera aktiviteter och behandlingar som är godkända som friskvård så att du kan ta hand om både kropp och själ!

Kvinna som öser vatten över sin axel

Så fungerar friskvård hos oss

Det är din arbetsgivare som bestämmer om du får friskvårdsbidrag; en förmån för att främja hälsan så att du ska må bra. De utgår i sin tur från Skatteverkets regler för bidraget. Sankt Jörgen Park har flera aktiviteter och behandlingar som kan nyttjas via ditt friskvårdsbidrag och vi hjälper dig gärna att boka in det som passar dig.

All friskvård är personlig och kan inte ges bort. Av den anledningen kan vi tyvärr inte erbjuda presentkort eller värdebevis som friskvård.

Läs mer om vad vi kan erbjuda för specifika friskvårdsaktiviteter här nedanför! Aktiviteter som är bokade genom friskvårdsbidraget är inte återbetalningsbara. Har du frågor om vad som gäller för friskvårdsbidraget när du besöker Sankt Jörgen Park? Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Notera att det inte går att delbetala med friskvårdsbidrag i de fall sparitualen är inkluderad i något av våra paket. Tex. Day Bliss eller Park Lifestyle Spa.

Friskvårdsportaler som är godkända ­att använda hos oss

Förutom att lämna kvitton till din arbetsgivare fungerar portalerna Epassi och Benify hos oss. De är godkända att betala din friskvård med och har ett samarbete med Sankt Jörgen Park. Vi rekommenderar att du kontaktar oss för bokning så du får giltiga kvitton att lämna till din arbetsgivare.

Epassi

Du som gäst bokar din aktivitet/behandling via privatbokning@sanktjorgenpark.se och betalar med din Epassi-app på plats vid ditt besök.

Benify

Du som gäst bokar din aktivitet/behandling via privatbokning@sanktjorgenpark.se. Meddela vid bokningstillfället att du ska använda ditt friskvård via Benify. Vill du köpa träningskort söker du efter Sankt Jörgen Park i Benifys portal och beställer det träningskort du önskar.

Träning och motion

Vår Sport Club är inte som andra. Hos oss handlar träning om så mycket mer än att bränna kalorier. Det är en livsstil. Du kommer märka det när du kliver in. Vi har skapat en skön atmosfär som lockar till rörelse och hos oss hittar du en variation av gruppträning, gym, hinderbana och padelbanor. Nyttja ditt friskvård och boka:

  • Personlig träning

  • Medlemskap i vårt Sports & health Club

  • Kostrådgivning

  • Klippkort

  • Padel

Läs mer om träning

Behandlingar och massage

Lås oss hjälpa dig att checka ut från vardagen. Välkommen in i vår oas av lugn och ro. Koppla av i vår Pool Club innan eller efter din behandling, ta en varm kopp te i vårt tehus eller slappna av uppe på swayhyllan. Friskvårdsbidrag ska hjälpa dig att hålla dig frisk och må bra, boka någon av nedan behandlingar och ha en stund bara för dig.

  • Svensk klassisk massage (20 min/50 min)

  • Relaxmassage (20 min/50 min)

  • Ansikte/Nacke/Skalp massage (20 min)

  • SJP anti-stress kroppsbehandling (50 min)

Våra behandlingar


Friskvård

Sparitual som friskvård

Entré till hela vårt spa med tillhörande sparitual (notera att det inte går att delbetala spapaket med friskvård. Tex. Day Bliss). På vårt spa kan du spendera tid i vår pool lounge med sköna vattenkällor, slappna av och skrubba bort all stress i våra tvagningsrum eller mjuka upp musklerna i någon av våra bastur. Upptäck vårt spa och alla våra friskvårdande möjligheter det rymmer.

Läs mer om spa

Friskvård

Vad räknas som friskvård?

Friskvård är någonting som ska främja hälsa i både kropp och sinne – det kan vara fysisk träning, massage som behandlar stelhet och ömma muskler i kroppen, eller avstressande och lugnande aktiviteter som någon av våra sparitualer. På Sankt Jörgen Park kan du komma ner i varv och hitta den typ av friskvård som passar dig bäst.