Konferensgrupp
Letar du konferens i Göteborg?

Konferenserbjudande: 50% rabatt på lokal

Ta del av erbjudandet! Under maj, juni och juli ger vi dig 50% rabatt på konferenslokal och superbra pris på logi när du bokar konferens med övernattning under utvalda dagar,. Succé!

Skicka en bokningsförfrågan

Fyll i formuläret så hjälper vi dig boka den perfekta konferensen - med halva priset på lokal.

Vi vill bo på Sankt Jörgen Park
Jag vill få e-postutskick med nyheter och erbjudanden om konferens och företagsevent.

Genom att skicka en bokningsförfrågan godkänner du Sankt Jörgen Parks integritetspolicy.

Naturskönt med ett stort utbud av aktiviteter

Sankt Jörgen Park Resort är ett konferenshotell fyllt med möjligheter. Här är det lätt att mötas. Och att trivas. Dessutom uppskattar våra gäster när powerpointen mixas upp med lite puls och paus. En konferens med tillhörande poolhäng, fyspass och innovativ trerätters mjukar helt klart upp stämningen och kreativiteten (kanske t.o.m. produktiviteten). Föreställ dig bara en helt post-it-fri teambuilding. Magi.

Våra konferensrum

Konferenserbjudande

Under maj, juni och juli erbjuder vi 50% rabatt på lokal, och har även slängt på en superdeal på hotellövernattning (gäller endast övernattande konferenser under utvalda dagar). Vår resort är perfekt för dig som letar efter en plats att samla teamet inför sommaren.

Är ni spafantaster? Då rekommenderar vi att lägga till en härlig sparitual. Mer sugna på att dricka vin? Låt vår sommerlier visa vår egna vinodling och vägleda er genom, förslagsvis, svenska viners fantastiska värld. Lockar en kväll på bio? Hoppa in i vår biosalong och se er favoritfilm!

Konferensaktiviteter

Avrunda dagen på Pool Club

Som övernattande konferensgäst har du fri tillgång till vår magiska Pool Club. Det är en perfekt avslutning på en produktiv dag: svira om till badkläder, beställ in en kall dryck och hoppa ner i den varma poolen i eftermiddagssolen.

Om Pool Club