Behandlingar

Ansiktsbehandlingar

Våra klassiska ansiktsbehandlingar passar alla. Fokus är omvårdnad, återfuktning och rengöring på djupet för en stark barriär och minskad inflammation. Välj 50 min för fullt fokus på djuprengöringen eller 80 min för extra lyx med längre ansiktsmassage eller färgning av fransar och bryn. Varje behandling är skräddarsydd för att ge din hud optimal behandling.

Ansiktsbehandlingar

Analys & Konsultation

Låt någon av våra auktoriserade terapeuter utföra en hudanalys som resulterar i en personlig behandlingsplan samt rekommendationer för vilka produkter som kan förbättra just din hud. Ifall du köper minst tre hudvårdsprodukter i samband med ditt besök bjuder vi på konsultationen.

Boka 30 minuter
Tre kvinnor

Ansiktsbehandlingar

Glow treatment

I denna behandling avlägsnar vi döda hudceller med en mildare AHA peel, samtidigt som vi ger huden näring med antioxidanter. I behandlingen används produkter som ger mycket fukt och som jämnar ut hudtonen samtidigt ger en otrolig lyster och glow.

Boka 50 minuter
Tre kvinnor

Ansiktsbehandlingar

Klassisk Ansiktsbehandling

En ansiktsbehandling anpassad för din hy och dina behov där fokus ligger på balans, lyster och återfuktning. Peeling ger ny lyster. Portömning för en djuprengörning. Lugnande mask för återfuktning. Njut av en kort ansiktsmassage innan en aktiv mask, för dina specifika hudbehov verkar, medan axlar och nacke masseras.

Boka 50 minuter
Tre kvinnor