En plats för avkoppling

Om vårt spa

Säg hej till vår sköna tillflyktsort. Ett spa i Göteborg med varma pooler, heta bastur och en behaglig ”låt oss glömma bort vardagen”-vibe.

spa reception

Spa & Pool Club

Mån-tors: 06.30 – 21.00 Fre: 06.30 – 23.00 Lör: 07.00 – 23.00 Sön och röda dagar: 07.00 – 21.00 Avvikande öppettider: Vi stänger över midsommar, från 20/6 kl. 16.00 och öppnar upp som vanligt igen 23/6.

Knipplekullen 10

031-348 40 30 spareception@sanktjorgenpark.se

Sankt Jörgen Park är en plats där du kan koppla av på ditt alldeles egna sätt. Med bubbel och en god vän i en relax-bädd. Med en stillsam sparitual genom varma och kalla bad. Eller kanske med en spännande bok vid poolkanten. Kliv in i vårt spa och glöm din att-göra-lista och fokusera bara på nuet. Livet ändå. Rätt så fint. Boka något av våra spapaket och upplev lugnet. Välkommen.

Spa

Pool Club

I Pool Cluben njuter du av inomhus- och utomhuspooler som levererar sommarkänsla året om. Över 30 grader i vattnet, isbitar i drinken och inget som måste göras. I alla fall inte just nu. En våning upp väntar vilobäddar med utsikt över 8:ans fairway. Ta med en vän (eller hela gänget) och låt vår Pool Club sätta stämningen.

Läs mer om Pool Club
Pool med hotellbyggnad i bakgrunden

Spa

Ritualspa

För dig som verkligen vill koppla av är det sparitual som gäller. Shhh, det här är en egen avdelning där vi pratar med små bokstäver och rör oss långsamt. En avkopplande resa genom bastubad, kallt källvatten och upplevelseduschar. Välgörande för både lekamen och själ. På gränsen till religiöst. Boka en tid för att ta del av sparitualen.

Läs mer om ritualspa
Kvinna öser vatten över sin axel med en rund kopparskål

Vanliga frågor