Gör sommaren med oss

Sommaraktiviteter

Osäker på vad du ska göra i sommar? Hitta din perfekta sommaraktivitet i Göteborg här.

Sommaren är vår grej. Vi kan inte få nog av den. Tiden då vi öppnar upp hela vårt utedäck med solvarma cabanas, släpper ut DJ:n efter vinterdvalan och poppar varenda Aperolflaska vi ser. Det är vår passion. Att vara din one-stop destination att göra i Göteborg. En fullspäckad dag med sommaraktiviteter eller avkoppling i en varm solbädd? Sommaren är magisk på Sankt Jörgen.

Pool Club & Cabana

Boka Pool Club & Cabana. Lyxigt bartfotaliv vid turkost vatten. 33 grader i vattnet och kylda favoriter i poolbaren. Smak av färskpressad sommar när den är som bäst. Perfekt för dig som vill ha en dags get away och njuta av solen. Den ultimata sommaraktiviteten i Göteborg.

läs mer

Take off Friday

Du har hittat rätt. Take off Friday är Göteborgs bästa fredagshäng. En heldag i en solig cabana vid två varma, turkosa pooler och iskallt bubbel i handen. Baren serverar läskande drinkar och kl. 15.00 börjar DJ'n spela medelhavsinspirerade melodier för att ge dig sommarens härligaste dag. Kan det bli bättre? Vi tror inte det.

läs mer

Padel

Upptäck padel. Den hetaste sommaraktiviteten i Göteborg. Slå dig samman med vänner eller familj för en energifylld dag på padelbanan. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare är detta en garanterat uppskattad aktivitet som alla kan deltaga i. Det är lekfullt, snabbt och så enkelt! Boka våra padelbanor i Matchi-appen, låna vår portabla högtalare och köp med er snacks och dryck. Enklare blir det inte!

läs mer

Bio

Och för de där dagarna. När regnet öser ner och sommaren känns som en avlägsen dröm. Välkomnar vi dig in i vår biograf. 25 stycken härliga sammetsfåtöljer, maxat ljud och bild, baren alldeles runt hörnet och den senaste filmen på duken. En perfekt dejt-aktivitet. Det blir inte bättre än så! Biosalongen ligger i direkt anslutning till Bula Bar & Mat mitt i hotellets hjärta.

läs mer

Event i sommar

Alla events